Sthlm..

I love Sthlm! Önskar verkligen jag hade tid att åka hit oftare. Vi ska fira nyår på mosebacke tror det kommer bli så skoj! Jag och S har bestämt oss att vi ska sköta oss, ingen karatefylla! K och P ska inte behöva skämmas över oss, haha.. Total j.. skärpning!! Ja tror ni inte jag fick hjärnskakning på riktigt av bagageluckan! I måndags mådde jag så illa och hade grymt skallbank så Mimmi tvingade upp mej till akuten.. Där spydde jag och fick göra skickt röntgen på hjärnan.. creepy att åka in i hålet. Jag sommnade på en britts efteråt och vaknade upp alldeles ensam och fatta inte vart jag var, Mimmi hade lämnat mej tre minuter =) och då vaknade jag.. I morgon blir de lite mys och lunch med släkt & syskonbarn. Sleep tight! M

Sunday..

Ungefär så här mår jag idag..    Det är ett hårt liv att living tha life! Eller vad säger du sofy?Ja Julhelgen då i sin helhet..

Julafton började i staller med Mimmi, Erika och Sofia. Jag var som vanligt sen.. men Mimmi försov sej en timme! Vi hade lite mys frukost i stallet medans hästarna mummsa i sej sin julskinka. Ridtur iklädda typ skoteroveraller, var så kallt..  På ett ställe i skogen så hänger ett träd över vägen, alla väjja utom mimmi som blev avskrapad.. haha stackarn gjorde illa sej men de var så roligt att hon ramla av i skritt mot ett träd!

mimmi rättar till sadeln..                              Resten av gänget som väjjade för trädet ;)


Resten av dagen tillbringade vi i Källsjön, första julen på länge som vi inte varit i stockholm.. Saknade syskonbarn och lite släktingar men jag hade med mej Josef iaf. Vad gjorde vi, de man mest gör på Julen, äter, får paket, äter och äter. Vi tog några promenader med Olivia men vågade inte gå längre än byns belysning.. Vilket är några hundra meter..

Juldan firades i Hofors, trotts att jag varje gång vi varit där säger att det här var sissta gången.. Anyway jag, Sofy och Klas startade tidigt hos pappa Nelin med c/o. Trevligt var det! Fest hos Neuman med diverse old friends, sen Folkan.. Ja vad ska man säga same shit every year, men vi hade nog kul iaf. Efterfest på efterfest, åkte hem vid sex, var i Falun vid sju. Fest hos mej kl sju.. lite kämpigt, tänkte ett tag inte byta om bara locka om håret men de gick inte.. Sofie och Jos bangade var för bakis men vi hade skoj ändå!

Idag när vi skulle åka ner på stan så föll Josefs bagage lucka rätt ner i mitt huvud.. om det gjorde ont?!  tror jag har fått hjärnskakning.. Nu ringer det på dörren undrar vem det kan vara? Puss MRSS 2.0