All eyes on me in the center of the ring just like a circus..

Sthlm, Jag och min vän E.N har varit i sthlm ett par dagar. shopping, bio, partay och Britney så klart!! De har varit roliga dagar men nu har jag faktist lite hemlängtan.. Jag åker vidare till skåne idag men just nu känns det lite jobbigt.. =P packa väskan och sitta i en varm bil i ett par timmar..phu.. Men trevligt sällskap och massa hästar i Falsterbo kommer få mej på bättre humör!!
Jag har hunnit med massor av annat oxå, I tisdags hängde jag med Ib hela dagen efter jag lämnat EN på station, vi var i två parker och lekte.. man blir ganska trött av barna passande, helt slut efter några timmar!! tänk att ha dem på heltid.. på kvällen blev det allsång på Skansen  men det var så mkt folk så jag såg typ ingenting. Borde ha fått settat på S axlar..;) Träffade K igår, vi käkade, fikade, snackade massor och avslutade med ett par öl på mosebacke = hel mysigt!!  packningen väntar vi ses väl i Falsterbo?! Rock on / M

lite bilder på Brittan! och på de två fansen som höll på att tappa hakan.. =P
    

tungt idag..

kom nyss hem från gymmet.. trampmaskin eller löpband typ som pest eller kolera.. kändes så tungt idag har inte varit där på tre veckor och det känns!! körde bara kondition, mage och ben. Helt slut blev jag så nu förtjänar jag lite käk och ett varmt bad!!
Skulle ha ridit idag oxå men de här underbara vädret hindrade mej + att bilens vindrutetorkare pajjade.. Jag hade lånat mammis bil och skulle luncha med henne och sen åka vidare till stallet men ja kom aldrig så långt, gick ju fn inte att köra i monsunregn med en torkare rakt ut!! och bränt luktade det oxå! =) anyway så fick mange komma och byta bil med mej så jag fick låna en annan bil av dom. tur mange har vekstad och typ samlar på bilar.. I morgon ska jag åka till dalajärna och kolla på raggarbilar! / Fire M


Godmorgon världen!

Känns som det kommer bli ännu en dag med blöta kläder och skor.. bara att göra sej redo för nederbörd, ta fram parrat, regnjackan, virra sjalen runt håret och på med gummistövlarna!


Welcome to my paradise..

Vart tog sommaren med massor av sol och bad vägen?! Regn,regn och bara regn.. men vad gör väl det när man living tha life!! The good life! Idag har jag haft en toppen dag! först i stallet så var både Absolut och Non diki på topp, har ju världens bästa hästar.. Lillan skötte sej, imorgon ska jag försöka sitta upp helt själv från pallen!
Och jag stötte inte på någon björn idag heller, fast jag är livrädd varjegång jag ger mej ut själv i skogen men jag kan inte rida på gräsbanan när det regnar så jag måste ut! Förra året den här tiden fick jag ett brev från mammi, med bilder på två stora björnar utanför våran hästhage! Var tydligen värsta happeningen i lilla byn, massor av journalister, barnfamiljer och björnlovers. då bodde jag fortfarande i Frankrike så jag kunde inte se dem  live.. Åhh vad jag saknar France!!!  Speciellt nu på sommaren när vädret här suger b....!!! anyway de var parnings period så björnarna sket fullständigt i alla folk, de parade sej även utanför vår traktor typ 2m ifrån och Mange satt i den.(traktorn alltså) björnar är inte blyga ;) det bor tydligen omkring 400 i länet..  fast risken är nog inte så stor att man ser en typ en på 100 sa en jägare till mej. aja innan jag åkte hem hann jag iaf se en stor älg, en hare och en räv..
Nu är jag i gävle hos den bästa, vi har käkat på waynes.. of course.  kollat sommar toppen, var en kille vi känner som var med var riktigt bra!! En film, lite mys och nu sova, imorgon åker jag tillbaka till Falun men först ska jag träffa Sofie!!! Vad skulle man göra utan vänner!? I love u all..



What would you think if I sang out of tune,
Would you stand up and walk out on me ?
Lend me your ears and I'll sing you a song
And I'll try not to sing out of key.

Oh, I get by with a little help from my friends
Mm, I get high with a little help from my friends
Mm, gonna try with a little help from my friends

What do I do when my love is away
(Does it worry you to be alone ?)
How do I feel by the end of the day,
(Are you sad because you're on your own ?)

No, I get by with a little help from my friends
Mm, I get high with a little help from my friends
Mm, gonna try with a little help from my friends

Do you need anybody
I need somebody to love
Could it be anybody
I want somebody to love.

Would you believe in a love at first sight
Yes, I'm certain that it happens all the time
What do you see when you turn out the light
I can't tell you but I know it's mine,

Oh, I get by with a little help from my friends
Mm, I get high with a little help from my friends
Mm, gonna try with a little help from my friends

Do you need anybody
I just need someone to love
Could it be anybody
I want somebody to love.

Oh, I get by with a little help from my friends
with a little help from my friends

maya and sofy..

godmorgon!

idag blir det ännu en dag i landet bortom lagen.. ska rida och pyssla lite i stallet sen blir det nog en sväng till gävle och hänga med soffisnutt. Gud vad ja saknar henne nu när jag är ledig! Förresten, bion igår var bra. Jag blev lite kär igen!! Nu duschen packa och hälla i mej en smoothie sen lämnar jag Falun.. So long/ m

en nyvaken maysan..

Yehoo!!

duktiga hästen Lillan var i dag! fast så liten är hon ju inte, det märks när man ska sitta upp!! Idag har jag bara hängt i stallet hos mammi. det är verkligen på landet, så sköönt att vara där. i ett par dar i alla fall sen får man lappsjuka =) Nu sitter jag och väntar på E, vi ska på bio och för en gångs skull så är jag klar i tid! bara skorna som fattas, de är drygt och vänta, börjar förstå alla som jämt får vänta på mej fast den som väntar på något gott..
aja kan lägga upp några bilder på min "lilla" häst medans jag väntar..

Här är hon Akri diki f-06 allias Lillan!

Livet är en dans på rosor..

Idag tänkte jag slänga min ros, den hade dött för längesen.. 
eftersom den var en present så har jag försökt att återuppliva den för att stilla mitt dåliga samvete.. (jag har jämt ihjäl rosblommor)
Men hör och häppna så hade den fått ett nytt skott! Så nu finns det hopp om att den kanske överlever ändå.
Det är dåligt väder och jag är fortfarande lite sjuk är väl kanske därför jag har tid över att bara sitta och fundera över min ros.



Livet är en dans på rosor
Men det är en dans med svåra steg
Du ville visa att du fanns och att du levde
Och att inte allt var lika dött som dom
Du ville se alternativ i allt som inte var nåt bra
Och att det gick att göra om
Du ville bara hjälpa till och vara snäll
Mot som som praktiskt taget ingenting förstår
Du ville bara göra gott och ändå fick du namnet Fröken svår
Dom sa att ingenting var svårt
Och du fick höra att livet var en dans på rosor
Och det blev en dans som stack dig hårt
..


yeah. oh that`s nice..

hemma igen efter en trevlig helg i gävle. Får sådan separationsångest varje gång jag ska åka där i från.. nästan lite jobbigt. Jag borde nog flytta dit igen . Det är ok här oxå men jag saknar  mina nära och kära,  var så enkelt när man bara kunde hänga typ jämt utan att planera allt. Gud vad jobbigt det är att bli vuxen! Anyway helgen har varit nice,i fredags blev det sol och bad i engeltofta sen hade vi hade picknik , super mysigt. och vi hade tur med vädret!
I går var hängde vi på fängelsemuseet, på kvällen blev partaj. as usual blev det slick, vi hade kul massor med folk och bra music men en konstig grej hände, vi såg en som snorta inne på tjejtoanhelt öppen så alla såg..
de är ju inte så ofta det händer i alla fall inte i min värld.

           
picknik!!!



Jag har även hunnnit med:
 att käka sallad på waynes två ggr, S and J är stammis så killen som jobbar där fyller typ i orden när de beställer.. och en blue chese.. =)   
jag sett en helkass film typ den sämmsta jag sett, mutanterna, om du vill bli riktigt uttråkad se den!!
 spöregn, riktigta floder efter vägarna
ätit varma mackor hos Jenny
en sväng på ikea
varit på skönhetssalong
gått på loppis
shoppat på stan
mc donalds
lilla huset på prärien
fixat middag åt sofy
gosat med Kid
och en massa annnat! typ naveln

SJÄLVKLART BLEV DET LITE KARAOKE
           

mestadels soligt!

jag har blivit dunderförkyld.. de suger men annars är allt på topp så skönt och vara ledig! jag tror min kropp slog typ bakt efter helgen =) Har varit sååå roligt, thanxs shackan!!  snacka om karatehelg =P sånt man inte minns har man väl inte gjort?! tänkte väl det.. Håkans spelning på lördagen var helt grym, i love Håkan!! annars så hade vi rätt skoj på mötlet crue oxå, en vän till mej låg ju med honom..  ;)
igår tränade jag med herr Nilsson och han var super duktig! de kändes riktigt bra så nu är det bara att ut och tävla lite mer och framförallt lite högre så vi kommer ikapp allt vi missat.. Nu blir det en hutt häxblandning sen ska jag klättra upp på min ädla springare och rida en sväng i kvälls solen. rock on/m

Och du undrar vem som kysser henne nu
Och du undrar vem, vem om inte du
O läpparna du kallar dina
det gör ont att veta men lika ont att undra..
du säger; har du tändstickor?
Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm
Och har du vin & sprit så det räcker att få hela fjärden full av sorger
Allt är försent, försent för vin försent för kärlek ren som snö
Inatt finns ingen väg tillbaks
Ingen alls, Försent för edelweiss...

RSS 2.0