Födelsedagen då..

Jag firade min födelsedag i helgen med mamma och c/o i urskogen.. massor av god mat och rosa tårta såklart!
Mamma och Manges present var bara bäst! Äntligen fick jag min nya soffa, jag bara älskar den! Tack mammi!!


I måndags kom Elin och Busk, dom var lite tårtsugna! De hade med sej fina presenter! Ljuslyktor, duk och vin! nice! Och en bok fick jag oxå av Elin.
Min syster är väldigt rolig.. Jag fick ett litet paket på posten, en träningdvideo, en fitnesstidning och en choklad kaka! hmm, man ska alltså träna och äta choklad.. det är hemligheten bakom en fit och vältränad kropp! Tror att tidningarna var ifrån sis och den goda chokladen från hennes rara barn! Min egna present var från Nelly. En superfin klänning som jag ska ha på mej på Lördag när jag och mina Darlings ska ut och fira mej och Sofie i Gävle. Har blivit en tradition nu åh jag bara längtar!! Puss på er!

Last night..Sista gången jag gick på etage frivilligt..
En bild tillängnad Lovisa som precis som mej älskar ROSA!!Last night, she said                             
Oh, Baby, I feel so down
Oh, and turned me off

When I feel left out
So I, I turned around

Oh, Baby, I don't care no more

I know this for sure

I'm walking out that door...


Who do you think I am..

Idag var första strapatsen på stan efter min lilla isolering.. Jag behövde inhandla ett par nya skor. Vilket jag fann direkt på Scorett. Busk var med som tolk, har ju lite svårt att kommunisera. Thank god att det finns post-it! Busk var väl nöjd, hon fick föra befälet och det kändes som om jag var omyndig förklarad ;) En del trodde nog att hon var min vårdare eller nått. Busk var hungrig så vi skulle köpa en korv.. Jag tog oxå en, fick skriva en lapp till henne vad jag ville ha. Han i korvkiosken försökte prata med mej och pekade hej vilt på senap och ketchup. Jag nickade och Busk sa till mej att han pratade med nån annan men han fortsatte och sa nej ja pratar med henne! Jaha sa busk, och killen fortsatte peka. Busk sa till honom att man kan prata med mej, hon förstår. Han trodde jag var döv eller nått. Yeah right då skulle jag ju fatta vad buskan sa. Kvick tänkt kille =) Det enda jag var besviken över idag var att Busk inte ville gå fram till brandmännen och fråga efter en sån där röd plasthjälm de delade ut.. Fire!/m

Så här fina var skorna! olivia ville gärna ha likadana..I gave up dreaming for a while..


sometimes everything seems awkward and large
imagine a Wednesday evening in march
future and past at the same time
I make use of the night so drinking a lot
although not ideal for now it's all that I've got
it's nice to know your name
you don't know anything about me, anymore..


have i told u lately..

yeah, what have i told u? Nothing beacause i cant speak.. Or rather Im not allowed to speak. Its like shit! It feels like my whole throat is full of biscuits, which itches and hurts. I hope it passes soon because I want to talk, am tired of writing patches now!!


A picture of me, poor me..


RSS 2.0