Godmorgon Världen!

Seg,trött, hostig och hostigast! <ghaa hatar att jag inte får sova på nätterna, hostan smyger sej på.. oftast efter typ två då man vill sova som mest! Men vad ska man välja överdosera hostmedicin och ha hjärtklappning hela natten eller hålla sej till dosen och rethosta hela natten?! Hmm svårt val. I morse Björn nått slags spår i sängen.. Blodspår.. Olivia har börjat löpa, så nu blir det hårda bud för henne ett tag inget gos i säng eller soffa på typ en månad.. Fast hon har ju sina rosa löptrosor..
Idag ska jag pallra mej till jobbet och ha träningarna.. Kommer bli jobbigt, då jag blir trött och svettig av att gå till bilen.. Men men vad gör man inte för sina duktiga elever!
Nu ska jag sova igen en timme innan jag drar mej mot stallet. Fire/m


Sjukling..

Jag hatar att vara sjuk.. Jag har feber,halsont och en dryg hosta som håller mej vaken när jag borde sova.. Kände mej lite hes i Lördags sen sa det pang och jag vaknade upp på söndag utan röst och känslan av jag höll på att avlida.. Som tur är så har jag världens bästa Björn som tar hand om mej. Igår fick jag varmchoklad med grädde och marschmellows.. Han är så snäll, jag skulle nog bli galen om jag var instängd med mej själv när jag är så här ynklig. Nu ska jag försöka krya på mej så vi kan åka på tävling till helgen. Jag, Stor tjejerna och Ponny tjejerna! xo M


RSS 2.0