Happy B day for little me <3

Jag har fyllt år i veckan! Firades med tårta vänner och fina presenter!
Fick massor av tårta, kakor och presenter Bland annat Blommor från Björns mamma. Rosor från Björnen. En vit kofta från Elin och ansiktsbehandling från Mimmsan! O Ponnytjejerna är så gulliga fick godis och ett fint kort på oss! Sötisas <3
Halsband från Björnis <3

Kärlek
.. Världens bästa kille <3


Igår var vi som tradition på Churtstreet och firade och åt! Fick tyvärr bara ett kort av hela kvällen men tror Mimmsan tog ett par så de kommer.. Kvällen slutade på Harrys med drinkar och dans. Stackars Björnen fick vara nykter och köra hem för jag skulle upp tidigt och hjälpa mina ponnytjejer på tävlingen idag. Björnen är väl ändå bara helt Bäst!  Alla ponnisar och ponnytjejer var jätte duktiga!!  Bra jobbat! Även våra "större" tjejer gjorde bra ritter under Lördagen. Sara, Jonna och Terese var felfria i första klassen och Jonna och Therese i andra! Terese och Eline blev även placerade i stilhoppningen! =)Mitt enda foto från igår =)


Kattis, Sofie, Mimmsan, Evve, Elin, Robert, Jörgen, Jocke, Björn var oxå med! Tack alla vänner för en trevlig kväll!! Love ya!

11 september

Idag är det tio dagar kvar tills jag fyller år.. Dagny och Helny har namnsdag.
Det är idag oxå 9år sedan de fruktansvärda 11 september attackerna. När fyra amerikanska passagerarflygplan kapades. Ingen glömmer väl den dagen då två av planen flögs in i World trade center och dödade flera tusen civila männinskor. Jag mår illa när jag idag återigen läser om händelseförloppet. Skräcken hos passagerarna och alla människor i world treade center och pentagon. En fruktansvärd terrorist attack som fortfarande idag känns fruktansvärd och helt overklig.. Att något sådant kan hända. Människan ska vara så långt framme i all utveckling. Vi kan åka till månen men vi kan inte vara sams.. Krig, terror, svält, makt... you name it..

Movie star..

Det är nära nu..
Konstigt livet, ena dagen allt på topp sen bara vänder det.. Jag har mycket på gång nu. Så många tråkigheter samtidigt som helt overkliga saker händer. Hur kan livet vara så bra men ändå så jobbigt? Hur som helst vad som än händer så har jag mina kära vänner och min familj.. För vad vore livet utan er?! Love you guys!RSS 2.0