Så olika..

Idag har jag å shakkan varit på Mariannes och drukit oss stupfulla!! Nädå vi var där och käkade, hon tog en Zingo och jag drack en Pepsi! Catcha upp lite och snacka lite skit om sura gubben som hon bor granne med.. Helt sjukt, klarar man inte av att nån går i grannlägenheten på dan så kanske man inte klarar av att bo i en lägenhet??! De är nästan så man hoppas på att Ingrid blir ett skrikit barn bara för att reta upp grannarna!! Ja menar att ett barn skriker kan man ju inte rå för.. Aja det finns folk till allt! Vi såg ialla fall en film oxå, E fick välja. Det blev Helena Bergströms film Så Olika. Jag förstod inte så mkt av den, var tydligen för djup för mej.. :) Men E förklarade iaf att budskapet var typ att kärleken övervinner allt tillslut..


Gravid och så fin!! Det är ju så vackert med gravida iaf om dom ser ut som E!

Some might say they don't believe in heaven ..

Jag har skaffat en tatto! Det var i söndags jag, Jay och Busk åkte till Hans och Sofia. Ett nytt Söndags nöje har vi skaffat oss! Jag som är oskuld på den här fronten var lite nervös.. Efter allt tjat om att det skulle göra så ont på foten å hit och dit så var jag faktist livrädd!! Fia fick hålla min hand! Tack Sofia! Hon fick utstå massor av handsvett och hårda omkramingar! Men det gick bra, gjorde inte så ont som jag föreställt mej.. Jag funderar nu på min ryggtavla men de får bli ett senare projekt! Och ett tack till Hasse som tog min tatto virgin, de var ganska smärtfritt stundvis! Men jag har hört att det är lite grejjen, att det ska göra lite ont.. FIRE! /m




Och Nej det är ingen satanist stjärna!!





Fredags mys..?

Jag hade ställt in mej på en lungn hemmakväll med fredagsmys.. skönt tänkte jag, det behövde jag verkligen. Men nu blev det Pitchers och öl drickande med busk och novemberkåsan åkare.. kan ju sluta hur som helst!
Och hur lyckas man.. sommnade i badet igen, jag som har typ bråttom! Nu ser jag ut som ett russin! Tänk vad roligt de är att vara hästtjejen när klockan ringer sex imorgon, stallet mocka skit, jobba, rida och släppa ut alla hästarna! Åh imon kommer sofiesnutt och moatoa hit, Vi ska göra Falun! yeah! har jag typ världens bästa vänner och världens bästa liv!? typ JAAAAA!! och sofie alla glada och lycko tankar till dej ikväll ;) Rock on/m

Fredags mys..

I fredags var vi hem till Marre, jag och Mimmi. Käkade god mat, snckade skit, drack massor av vin och fredags myste! Vi tog en taxi hem strax efter två. Upp tidigt lördag morgon, Mimmi mouse skulle på ulk kurs och jag skulle jobba isället för henne. Drygt att gå upp men med en ipren och kaffe så var morgonen räddad! På två lektioner så ramlade fyra elever av.. Var längesen nått sånt hände. Mina elever brukar inte ramla av så ofta. men det var typ domino effekten, en ramla av, två hästar blev skrämda av den lösa hästen så deras ryttare drutta oxå av! Dröjer nog till jag är vikarie på en lördag igen ;) aja nu blir det duschen! ska åka till gävle och partaja med sofie, ska bli så kul! More about that tomorrow! take care/ m


Jag har vaccinerat mej.

Gud vad ont det gjorde.. Nu är hela armen spänd och öm. jag har värsta nojjan nu att jag ska bli sjuk! Men efter ett litet snack med en ridelev så känner jag mej inte så rädd nå mer, han är ju iaf läkare så han borde veta.. Mina andra elever i killgruppen sa att jag skulle tappa armen och sånna saker.. Typiskt kilar att skrämmas..  Tomorrow will show!
Idag har jag följt med en kompis och hämtat en häst i Stockholm. Åkte vid fem, ghaa vad trött jag var men det gick bra! Vi var hemma igen vid två så jag hann både ta sprutan, käka lite korv och åka till jobbet. Fick även hem mitt nya Urban Couture halsband, så snyggt! Ska nog ha det på mej på lördag när jag ska festa loss i Gävle! Onsdag är helt enkelt en bra dag!!
Nu blir det Gossip Girl, lite mys och the. Godnatt folks!


Äntligen måndag..

Då var det måndag igen. Tobias har namnsdag idag, känner bara en Tobias, hovslagar Tobias så, grattis Tobbe! När jag var liten så fick man tårta på sin namsdag..
Helgen då? Den har varit bra. Fredan tillbringade jag med Jandersson. Jag åkte till manges verkstad och bytte till vinterdäck på lillbilen, fattar inte varför däck är så dyra eller fälgarna kanske.. Jag tog typ dom biligaste fälgarna och de kosta 6000:- Jag hatar att köpa nya saker till bilarna.. blää. Passade på att kolla alla vätskorna oxå, så nu är allt lungt för ett tag. Hatar hålla på underhuven, man blir så smutsig under naglarna och på händerna.. usch, sånt kan killar hålla på med! Dom verkar ju gilla det. Jag han med att käka Helloween lunch med mammi oxå! Vi käka nån god firre och hon klagade på att jag var taskig mot olivia som lät henne sitta bakom sätet. Men om man har tvättat hela bilen så kanske man inte vill ha en lerig vovve i sätet. Men Olivia är mammas gullunge, hon skämmer bort henne nå sjukt mkt. Tänk när man får barn.. usch vad dom kommer bli bortskämda!
Jag hann rida min fina häst, träna på programmet och putsa alla grejjer. Allt med lite hjälp från världens bästa linnea! Hon är verkligen bäst min Liten! vad skulle jag göra utan henne!? Det går bara inte helt enkelt!



Kvällens bravader.. Halloweenfest hos Jocke. Jandersson och jag var smurfar! På festen kunde man bland annat träffa Hitler, en ängel, en hippie, en alv, Joker, självmordsbombare, John Blund, vampyrer och självaste Drakula!! Haha, om jag hade kul?  jag hade grymt skoj! Vi var ut på nya Harrys sen.. Åh som det nu heter. Var helt ok men jag hade druckigt alldeles för mkt Hallonsaft!! är ni förvånade eller?! ;) Gissa om vi var blåa, och gissa om allt var Blått! Vi färgade av oss ganska rejält! Hela lägenheten var blå dan efter!! Men det var det värt!! Jag trodde inte det var möjligt men det var faktist ganska många som raggade på oss smurfar.. Konstigt, vem vill ligga med en smurf?! Skulle jag nog inte göra, skulle du Jandersson? Kan tillägga att som tur var så sov vi hemma, så ingen Walk of shame som smurf!!





Tävlingen i Söndags gick skit.. Hästen skena och var livrädd, fattar inte att han jämt gör så hemma och det är verkligen bara hemma! Placerad alla tävlingar vi varit ut på, han har gått så bra! Men han pallar inte att det blir sån förändring.. Folk på läktaren hästarna på framridningen. Aja, man blir ju så matt men han är ju egentligen bara rädd och trotts sken och tokspänd Ludde så red vi iaf på godkända procent och genomförde programmen.. Kvällen tillbringades som den ska  i goda vännerslag med en riktigt hangover!! Idag har jag jobbat hela kvällen, min chef är sjuk.. Och jag med, fast jag börjar väl bli bättre. Ska ju få sprutan på onsdag. Pratade lite med sofie idag, hon är min snutt! Gud vad jag tycker om henne. Vi förstår varanndra.. Men vi förstår oss inte på killar.. Varför är ni killar så konstiga?! Man blir så trött på dom men ändå kan man tydligen  inte vara utan dom.. Nu är jag trött så nu ska vi sussa sött här i 24an! Goodnight folks!/ Majsan

RSS 2.0