Ingen vill veta vart du köpt din mössa..

Jo det kan jag tro att ni vill veta! Den har Jandersson sytt!! Idag har det varit kostym fix på hög nivå. Nästan allt är kirrat inför halloween festen i morgon. Bilder kommer..
Jag måste stress rida och fixa inför tävlingen så vi hinner piffa till oss, kommer nog ta ett tag med allt imorgon! Fast de kommer nog bli bra, tror man kommer få mkt ragg imorgon.. haha Tur man inte håller på och ligger med folk, hade varit bra drygt att vakna upp på andra sidan stan i sin kostym. Fast jag tror inte vi kommer bli igenkända. Vi får se, kul ska vi ha iaf och jag har lovat att mest dricka saft, inte så mkt sprit med tanke på min sprit tolerans är lika med noll och mitt galna jag blir mer än galen av vodka! Sen är det ju tävling på söndag oxå, lite seriös måste man vara!
Vi han med och käka och kolla idol oxå. Jag åt sushi och J åt kycklingsallad, sen bjöd hon på nått konsigt te typ en blomma och massor av frön.. Hon sa ät dom inte för ja vet inte riktigt vad det är, de var köpta i thailand. Helt skakis blev jag iaf efteråt, måste ha varit massa koffein i dom! Jag har nyss bråkat med Olivia så hon ligger och skäms i hallen. Hon har varit i kattlådan och ätit bajs blää fattar inte varför hundar vill äta skit.. tydligen riktigt gott.. hästbajs, kattbajs, rävbajs.. all jävla skit, vidrigt!! Det är ju så kul sen att hon vill slicka alla i ansiktet, speciellt i munnen! Aja, min lilla sötsak det är hon ju ändå!!

Nästa vecka är det dags för oss att vaccinera oss mot svinis, en frågeställning E hade var: Eftersom vi vaccinerar oss mot svininfluensan så borde väl vi vara skyddade från männskliga svin oxå? Typ killar å sånt.. haha vi får se om det funkar! Återkommer med resultatet!


Idag fick jag ett mej av Alban. Jag bara radera direkt öppnade det inte ens. En kompis fråga varför och om jag inte ens börja läsa lite men jag är varken nyfiken på vad han skriver eller finner nån anledning till att ha kontakt med honom. Han ringde häromdan oxå, fattar inte vad han vill. Han kan väl bara ge sej! Vore bra om sprutan funkade mot sånna som han haha. fast det känns som att det kvittar nu när han bor på andra sidan jorden. Jag kan nu bara skita i och svara.. mohaha Det enda jag skulle vilja ha är min TV, den som är kvar i Frankrike!!

I går anmälde jag mej som blodgivare, kommer göra så ont. Har dragit mej för det i flera år för jag är så rädd för sprutor och nålar men nu är jag nästan vuxen och då måste jag ju klara av ge bort lite blod! För en god sak! Nu säger vi godnatt och sovgott/m



Bus

Har haft så dåligt samvete nu när jag varit sjuk.. Olle har knappt blivit rastad, jag har bara suttit inne, hängt och sovit.. Så idag fick jag gå över till Lollo och Leash så dom fick leka lite..



Det gick ganska vilt till men det blev inget ligga av idag bara massor av bus!! Leash har blivit kastreras så han är inte lika besatt av att sätta på Olivia nu. Tror hon tyckte det var skönt men hon kollade lite under magen på han..

Det var en riktigt jakt på mina vantar, dom lyckades sno en!!
Vill ha vanten.. fick tag i vanten...        Sticker med vanten...


Lite mer busbilder.. Så glad att Lollo m familj flyttar närmare oss!!


Nu blir det ett bad, sen väntar jag på trevligt besök från Uppsala =) I morgon går jag till jobbet, sen blir det intensivträning inför söndag då jag och älsklings Ludde ska tävla dressyr! Ja just ja måste bli frisk inför lördagens bravader! Ha ha Jag och Jandersson, fy fn vad roligt vi ska ha!!!  Krya på mej nu!! So long! M


Sjuklingen har tråkigt!

Godagens och grattis Viola på din namsdag!! Jag ser ljuset i tunneln, thank god! tror inte jag är smittad av svinpesten! Mår bättre men still lite hängig.. lite för hes å roslig för att besöka jobbet och de ädlaspringarna!! Har så tråkigt. Hatar att vara sjuk!! Lovade lite kort på min nya skid outfith.. Vill ha snö nu!! Ut och rida i djupsnön och trimma skidorna!!



Mina vänner har tröttnat på mej, mitt diskberg växer, dammråttorna förökar sej, min bror tycker synd om mej, mina muskler förtvinar, min mage växer, min näsa snorar, mina elever saknar mej, mina djur tycker jag är tråkig och min mamma tror jag har fått svininflunsan.. Så är det att vara sjuk!

Såhär tråkigt har dom..

Då är det bäst att hitta på nått bus, Ante river sönder tapeterna, Rune och Olivia bråkar och jag varandra.. Sen igår när jag låg i badet så hörde jag att olivi knaprade på något, men jag såg inget ben eller så.. sen så gick om iväg och sen kom rune knaprandes och såg lite skuldbelägen ut.. När jag klev upp ur badet och kom ut i köket så såg de luriga ut båda två..Rune smög iväg direkt..


Sen hittade jag lite grejjer i soffan..
Bevis material.. Några bitar naturgodis... plus att skålen var halvtuppäten.. men inget slafs som om nån glufsat i sej direkt ur den.. Tror de har hjälpts åt, en petat ur ur skålen och den andra gluffsat i sej..
De ser väldigt skamsna och skyldiga ut... Vilka godis tjuvar!  Nu ska jag ner till Lollo för att rasta av Olle, hon är så uttråkad så hon ska få leka med Leash! Hon kommer bli grymt glad! So long/m

Åhh..

Jag börjar bli sjuk.. Jag hoppas verkligen att det bara går över! Vaknar imorgon och känner mej piggare än ever. I morse var vi och simmade jag och E. Kanske var dumt med tanke på att jag kände mej lite risig redan imorse. Aja red Dressyr idag, Absolut går riktigt fint! Tävling i helgen <3 Ska bara lära mej det där programmet!!
Mörkt ute, kallt inne, blött ute.. bla..bla.. bläää.. längtar tills det blir riktigt vinter med massor av snö så man kan använda de nya skidkläderna jag köpt! Bilder kommer.. Och min nya bräda!


eller varför inte sommar igen!

Sommar...


På våren tar man ut utemöblerna...

Och flyttar fram klockan. På hösten tar man in utemöblerna och ställer tillbaka klockan! Det har Shakkan lärt mej! Idag då Inga och Ingalill har namsdag och vi har varit på födelsedags kalas hos Nygge.. Det var trevligt och gott! Elin bjöd på ciccis blåbärd tårta, muffins, kakor och bullar! Så nu har man fikat och käkat bullar för hela veckan, minst! Vi gav elin ett Bola gravid smycke, de avger ett svagt ljud när mamman som bär det rör å sej. Det ska vara rogivande och lungna bebisen. Hon fick oxå ett par miss dee örhängen.

Ganska fint tycker jag!!

Jandersson, Maysan och Busk!


Födelsedags barnet!


Hela dagen har jag haft bakis symdrom, trött, skakningar, huvudvärk och illamående.. Jag har inte sovit så många timmar den här helgen och var tvungen att gå upp vid sju, Hästtävling.. Var doping koll och grejjer! Sen hämtade jag och Liten hö på eftermiddagen, och tog en ridtur i regnet.. Den här Wilma kommer nog bli riktigt bra.. Lägger upp lite kort senare.
Igår testade vi Pitcher`s jag och E, var helt ok. Sen blev det bio, Bröllopsfotografen. Var oxå helt ok, ganska rolig! Men det bästa var såklart att få hänga med E! Var ett tag sen nu! <3
Summan av kardemumman för denna helg lyder; Grymt nice helg men jag mår idag som jag förtjänar!! Imorgon blir det simmning tidigt så jag borde egentligen packa dräkten och gå och sova! Ja just ja, nästa helg är det Helloween och tydligen ska vi på maskerad fest jag och Jandersson! Vi kommer vara grymma! Kan inte avslöja vår planerade dräkter men en frågeställning var? tänk om man skulle gå hem med en .....? Eller tänk att ligga med en, eller göra Walk of shame i den utklädnaden? Haha, vilken syn!! Godnatt Världen!! / M

Oops we did It Again..

Jag sa ju att det skulle bli en karatefylla... Jag sa faktist det Sofie... Hofors, Depå.. Kan det sluta på ett annat sätt..?
Fredag kväll, jag och sofy drar till Hofors för att se lite schyssta band som ska spela på depå. Lite reunion med some old friends. Kvällen börjar på kolagatan hos Moa och Klas.


Jag och soffe posar som vanligt.. Moa får leka frisör...

Pevsan var oxå med!            missmaya               best friends <3                maja <3 moa



Det blev massor av tjejsnack, kramar och skvaller! Hade lite att cacha up ;) Jörgen kom och skjutsade oss, så vi slapp gå. Han är snäll den där Jörgen!
Som sagt hamnade vi på depå, massor av gammalt hoforsfolk förgyllde deppan! Ska jag var helt ärlig så är kvällen lite suddig.. Efter lite snack så kan man nog få ett ganska så säkert händelseförlopp över kvällen. Självklart fick jag visa leg.. Vakterna kom inte ihåg deras gammla stammisar, haha Fast det var ju ganska många år sen vi hängde på depå varje helg! Jag var rätt så packad redan innan men i Hofors ska man helst vara cp-packad för att ha roligt! Så vi började med att dricka massor av öl. Snackade med gammla vänner och självklart minns man inte hälften av vad man sa.. Kommer iaf ihåg att en av mina vänner fick ragg och hånglade rätt så friskt på depå. en kille fick en öl över sej.. Hans ex som var arg. Tur jag flyttade mej typ en minut innan annars hade jag nog fått den på mej.. Tjejen blev nog utkastad tror jag, vakten var där och tjafsa iaf.. Det var ett jäkla tugg om mina bröst som av nån anledning har växt.. Som vanligt sprang alla runt överallt och ingenstans!



Soffe och jag hakade på en kompis hem.
Skönaste grejjen var när sofie vaknar upp på morgonen.. Inte en aning vart vi är och brevid henne ligger värsta stora Pittbull hunden!! haha                                     
Sofies nya älskling!
Och hey, vad är klockan och var är jag nånstans?           
Vem är Sockan, vad är det för namn?
Ska jag upp? nej det skulle jag inte
..

S går upp får lite kaffe, inser att hon mår asdåligt och måste hem och köra våldtäckts duschen.. Ni vet när man duschar
i flera timmar och försöker tvätta bort ångest, skam, illamående huvudvärk och allt vad ågren och bakfylle heter! Fattar
inte det är med ångest och sprit, varför får man det? Behöver ju inte ens ha gjort något dumt men ändå ska den komma
krypande.. Anyway S går hem, jag ligger kvar på soffan nån timme och snackar lite skit, orkar inte röra mej..
Huvudvärk, minnesluckor och en lätt illamående känsla.. Inga skamsköljningar iaf! Känns så skönt när man inte gjort nått
som framkaller de där sjuktjobbiga ångestsköljningarna! de lär väl alla ha haft, kungen av känslor, skamen! fy fan, man
lider och ofrivilligt kan man göra nån ljudeffekt eller nån ryckning!
Jag går hem nu men eftersom Sofie redan gått hem så måste jag göra walk of shame all by my self.. och i Hofors.. Där
man aldrig kan vara anonym.
Det är det värsta med att gå på efterfest och sova borta.. Hatar det, alla som ser en VET vad man har gjort kvällen innan.
Man ser sliten som fan ut, samma kläder, utkletat smink, rufsigt hår.. Men idag har jag tur och får skjuts av en annan vän.
Jag får skjuts till Smamma och de tar väl typ tre minuter att åka dit MEN de tre minuterna var de roligast jag hört
på länge.. haha killen berättar nå så sjukt roligt som jag kanske inte borde ta upp i bloggen.. Fan vad ja skratta!!
Bdw såg att man kunde köpa ett Walk of shame kit, innehåll diverse bra saker, ett tips till er som ofta ligger, går på efterfest
och sover borta!!
Kortfattat, Hofors är sej likt, samma folk, vissa vill man prata massor med andra vill man knappt säga hej till ,
minns oftast inget från gårdagen,man har grymt kul, fuckar ur, ofantliga mängder alkohol och man går nästan jämt på
efterfest.. Man får Karatefylla..
Hur som helst så konstaderade jag och S att fy fan vad skönt de ska bli att åka hem! Rock on! / M




Vaknat på fel sida..

Den här dagen suger! Började med att jag försöv mej till 9. Skulle ha gått upp vid sju åkt till ridskolan och ridit Absolut och Sippan.. Grått och regningt ute. Kom till stallet vid halv tio då jag skulle ha varit på väg hem till mammi.. Hästen lerig, hittade inga bra skydd.. mammi ringer precis när jag ska hoppa upp, ber henne vänta och lägger the phone i fickan.. Tror ni inte den ramlar ur och rätt ner i leran.. Lilleskutt blir rädd, jag får hoppa ay och ta upp telefonen (mamma kvar i luren) Hon börjar tjata om var jag är och att hon har gjort mat.. typiskt. Sen snackar vi vidare och då börjar hon bete sej sådär som kontrollchefen, frågar om helgen vad jag ska göra och om jag inte ska jobba på tävlingen.. Jag berättar att jag ska ut med Sofie och sen fixa lite grejer på lördag.. och då börjar hon men du sa ju.. bla bla bla.. Jag blir sur säger hejdå lägger på och självklar så tappar jag ut min bästa läppsyl ur fickan när jag stoppar ner telefonen. Samtidigt kommer sura kärringen som alltid skäller på oss när vi rider på gångbanan.. Var inte riktigt läge att fråga om hon kunde ta upp min läppsyl.. Rider vidare, ska under järnvägen, går över bron och tror ni inte hästen börjar bråka mitt på bron och tänker inte gå över, samtidigt kommer en cyklist.. När vi äntligen kommer ut på vägen runt golf banan så sätter jag på min Ipod som jag tankade full med ny musik i går. Då har det blivit nått fel så den enda låt som är på ipoden är Ice cubes, It was a god day!  Passande!!
Resten av ridturen stöter vi på livsfarliga dagisbarn, grävskopor, hästar, vatten pölar och annat som är värt att typ skena för. Fy fn vilken ridtur, helt svettiga både jag å hästen! Där fick jag för att jag tänkt ge han en paus från hårdträningen, typ ta en skönuteritt! Hemma i stallet igen, så är hästens mat slut.. Glömde ta med igår.. suck
Väl hemma i lägenheten så käkar jag rester och dricker ett stort glas mjölk, som smakar lite konstigt men har ju käkat lök så tänker kanske därför.. kollar på förpackningen mjölken gick ut för fem dagar sen, därför den var lite klumpig.. Typiskt, väntar bara nu på att jag ska bli magsjuk oxå..
Spotify spelar Tracy Chapman och jag krupit upp i soffan under en filt med en stor latte i handen och funderar på hur jag ska få den här dagen att sluta bättre.. Kankse hinner med en springtur eller gymmet innan första lektionen, borde göra nått eller borde jag verkligen det idag? Kisses M

Det är en sånn dag idag!!



Stackars rådjur..

Idag har jag kört på ett litet rådjur.. Jag fick ringa till Polisen och sen en jägare, för den smet iväg. Det var lika dimmigt som igår kväll och jag körde jättesakta men tre rådjur hann passera över vägen och den sista sprang rätt in i sidan på bilen. Jag hade mammis bil och ett lyse gick sönder.. Förlåt.. Får jag väl inte låna den på ett tag =/ Mammas kille säger jämt att bilarna går sönder när jag har dom.. Sisst jag var i sthlm så pajjade jag en bil eller den började ryka som fn och lukta bränt. Men det var bara nån olja som var slut .. Nu lever den igen. Anyway, Jag gick ut och leta efter rådjuret i diket men såg inget, var kolsvart och dimmigt precis som i en skräck film, jag var livrädd men lära ju gå ut och titta efter det..  Jag hoppas den bara fick ett blåmärke.. Och nu springer runt och leker i skogen med sina polare! Olivia var jättetaggad och ville att jag skulle släppa henne så hon kunde söka men efter att bullen och Charlie stack iväg häromdan så är jag rädd att en varg ska komma och äta upp henne så hon får inte vara lös i skogen på kvällen.
Igår var jag och M ute på en kvälls promme, var ett tag sen nu men nu är det dags att tighta till sej lite. Men det var ju helt sjuk dimma man såg typ fem meter framför sej. Tur man både hade hund och M med sej annars hade jag aldrig vågat gå ut. Vi avslutade med att gå runt sjön och man såg inte ens vattnet, kusligt! Jag kör tvärt emot alla andra slackar när det är beach och kör stenhårt på vintern! Måste tagga nu, ska börja gymma igen på torsdag. Dom på gymmet tror väl jag slutat.. Har inte varit där på flera veckor! Nu ska jag underhålla familjen lite, de har ju saknat mitt prat så mkt nu när jag haft röstvila ett par veckor ;).. Man har ju lite att ta igen! Fire/M
Tur att jag inte körde på den här bamsen!!


Maybe he`s not that into you..

Igår såg jag en riktigt rolig film. Maybe he`s not that into you. Alla tjejer borde se den!! Vad är det som gör at vi tjejer blir så analyserande och hittar på en massa ursäkter till varandra? Han kanske är blyg, han är rädd för att binda sej, han har tappat sin telefon, han är rädd för att bli sårad, han jobbar så mkt, han vill inte förstöra eran vänskap, bla bla bla. Killar borde ju funka precis som vi tjejer, är man intresserad så hör man av sej och är man det inte så hör man inte av sej. Är det så svårt för oss tjejer att förstå? Aja om man inte förstod det innan så ska man se filmen =) Allt behöver inte vara ett spel och alla behöver inte spela svår.. Vi skvallra och analyserar, hackar sönder allt i små molekyler,blir så patetiska.. Varför? En killkompis till mej brukar jämt säga: Analysera inte vad han skriver i ett mess, killar menar vad de skriver, inget mellan raderna tjafs.. Inte som vi tjejer, haha
En vän träffade en kille förut som sa till henne  direkt första dejten, Jag kör inte med några spel, är jag intresserad av en tjej så hör jag av mej. Då visste hon direkt om han inte ringer nu så är han inte intresserad men såklart så ringde han! Men det är en annan historia =)  Ett tips, är man intresserad så visa det är man inte så är man helt enkelt inte det. Och hör han inte av sej så maybe hes not that into you.. just realise!
Are you the exception...or the rule? /M

I can promise you the time of your life..

Godmorgon världen!
Ännu en välförtjänt sovmorgon.. Igår var det tävling hela dagen, iskallt, dåligt underlag på framridningen, galna ryttare, många omstarter.. LOKAL hopptävling.. Do i have to say more?
Anyway så skötte sej Lisa väldigt bra, hon fick tillochmed en liten rosett!  Nilsson var inte på topp, han kändes lite slapp.. L var på kurs så jag fick tvinga Mange att följa med, han var måttligt road.. haha


I lördags så hängde jag i landet bortom lagen, vi red ut i skogen, träffade grannen, jagade bortsprungna hundar.. Bullen och Charlie stack efter nått djur i skogen och var borta ett bra tag.. Lite läskigt tycker jag, om det hade varit Olivia hade jag blivit rädd.. Var en varg som åt upp en jakthund i närheten häromdan..
Ett par nya skor har jag fått, av mammi så klart! Hon ger mej jämt skor, är nog för att hon precis som mej älskar skor!! Fast den här gången var det et par nyttiga skor.. Ett par ut och gå med hunden i höstväder skor.. Ett par röda tretorn lågstovlar de var grymt sköna!

I fredags var jag bara hemma i Falun och softa, hade sällskap av nån som jag inte träffat på väldigt länge och det var trevligt. Har varit rätt lungt nu på festligheterna sedan jag blev opererad men det lär väl bli ändring på det snart! I månadsskiftet ska ju tydligen Harrys öppna igen i nya lokalen, väntar med spänning =)  I november tänkte jag gå och se phoenix på Debaser men det är SOLDOUT!! typiskt! Nästa helg ska jag iaf till det riktiga Landet bortom lagen.. Oj oj kan bli intressant.. Kan det bli en karatefylla med Soffisnutt?! Kan man ha roligt där annars?! Vet inte för jag har nog aldrig provat..
Nu ska jag ta med mej min söta lilla vovve och ta en testpromenad i skogen med mina nya skor! / Rock on M!

Kallt kallt kallllt..

Berit har namsdag och jag fryser!! Har varit och simmat med Nygge. Ni kan inte ana hur snyggt vi bär upp våra dräkter!! Självklart använder vi simglasögon och badmössa. Och vi kör på den extra snabba banan!! Men min ständiga fråga.. Varför är det alltid så kallt i Badhus? Och varför råkar vi alltid ut för suriga städare/badvakter?!

Bjuder på en bild från simträningen i sommras..





Vem är det, vem är hon och vem fan är du?

Idag i bilen lyssnade jag på en gammal partydänga ;) Första gången jag hörde den så sa Shakkan den här låten är din låt, haha.. Så nu tänker jag såklart på henne och våra vilda äventyr när jag hör den!
Saknar min bästaste party Shakkan! Men nu väntar ett nytt härligt äventyr för henne, hon har tagit minst ett års vila från röda mattan och allt galej. Men jag tror inte hon är borta för alltid, hon kommer nog tillbaka i en mildare variant!! Det blir kanske en ny turnè =) Vad tror ni?



Vem är det, vem är hon och vem fan är du? Är det någon mer än jag som bara fuckar ur? Vad fan fattar ingenting, vad har ni gjort med mej? Jag bara vila någon timme, vad är du för tjej? Och hey, vad är klockan och var är jag nånstans? Vem är Sockan, vad är det för namn? Ska jag upp? nej det skulle jag inte Lika bra att sitta kvar, för jag var nog inte kapabel att va den där hurtiga killen Jag har stora problem med hela kroppens sinnen Och mitt kassa minne Byzan skärp dig nu Du är förebild tänk rfsu Och du förresten det här är förfesten Hur hade du tänkt att så här sänkt kunna klara resten? Jag är finne, dricker spriten med sked Säger killen som har tretton öl men däcka på tre Det där var ingenting Dom sa här ta en till Dom gav mej nya öl, nya glas, nya shots Tills jag vingla bort Jag vakna någonstans Där ingen fanns till hands Där jag inte kände någon Jag kände ingen alls Jag fick karatefylla Jag var ett svin mot er Det blev karatefylla Betedde mig jävligt fel Jag fick karatefylla Jag var ett svin mot er Det blev karatefylla Men till slut kom jag ut jag ba' vingla runt Jag har 2 olika skor det här va himla skumt Det är så här att man lär sig nog aldrig av felen Men man spelar spelet efter spelets trevliga regler För man vet har man levt på makaroner en vecka Ska det inte mycket till för man ska stupa och decka Tänker nu får det räcka eller ge mej en sexa Och jag har ju faktiskt köpt öl som jag borde knäcka Ingenting får lämnas ingenting får ges bort Ingenting får slängas allting måste ner fort Rätt sort spelar ingen roll ge mig nått Jag har fått nått smått irriterande men gott Som jag dricker innan jag ska in på stället Men ska jag va ärlig blir nog fyllecellen Innan krogen stänger, fy fan hur kan det bli så vilt Och nu jiddrar vakten säger 'snälla kan du stå still' Det där var ingenting Dom sa här ta en till Dom gav mej nya öl, nya glas, nya shots Tills jag vingla bort Jag vakna någonstans Där ingen fanns till hands Där jag inte kände någon Jag kände ingen alls Jag fick karatefylla Jag var ett svin mot er Det blev karatefylla Betedde mig jävligt fel Jag fick karatefylla Jag var ett svin mot er Det blev karatefylla

Första snön..

Idag kom första snön.. Den är förmodligen borta imorgon men jag som gillar vintern blev så glad! Snart är det dax att ta fram skrillor och skidor! Den här vintern blir det hårdkörning, ska träna till Vasaloppet fast det blir nog bara tjejvasan =) Vintern med massor av snö var det jag saknade mest när jag bodde i France! Hade sån otur båda åren jag var hemma över Jul och Nyår,  det var ingen snö =(.. Iaf inte i el Stocholm.  Fast på sommararen så glömmer man alltid hur drygt det kan vara på vintern.. minns när jag i vintras kom hem från Brasilien.. Fick skotta fram Franska bilj...ln!! Busk och Jandersson fick komma till utryckning mitt i natten!!



Absolut bäst <3

Tidig morgon, kl 06.00 i stallet.. trötta, suck. lyllos den som är morgonpigg. I dag var det sista omgången i div 2 dressyr. Vi red en klass innan lagklassen, han blir ju så spänd annars min lilleskutt. Han var lugn och jag red bra så vi kom 3a. yes! Som vanligt blev han halvt galen på prisutdelningen vilket resulterade i att han var väldigt spänd i andra klassen, lagklassen. Sen så hade dommaren en huva på sej så han var livrädd för henne =) Men däremellan så skötte han sej finemang så vi blev placerade även där! Laget det kom vi tvåa med och totalt slutade vi trea i serien så det var roligt!! Och det var bara 1poäng till 2an.. Härligt tjejer det gjorde vi bra! snacka om uppryckning från att inleda serien med att komma sisst! Bra jobbat!!
Jag har insett att det här med dressyr kan vara rätt så skoj. haha.. jag håller långsamt på att förvandlas till en dressyr tönt ;)
Nu är jag helt slut efter en lång dag men det här hästgrejset det är värt allt slit, alla pengar och alla tidiga mornar..Absolut <3



Jag och min ädlaspringare, Absolut.                            Laget, Maya, Åsa och Emma!!

Grattis Josef!!!

Idag är det min storebrors födelsedag.
Ville bara säga grattis Josef! Du är världens bästa brolla! puss på dej!

Dagen till ära så kommmer det lite bilder, ser ut som mongon på vissa men vi är ganska mongo oxå.. =P








Kanelbullens dag..

Idag är det kanelbullensdag. Sisst jag firade den var nog med Malin och Jossan på strömsholm, det var ett tag sen =) Idag ska vi iaf baka kanelbullar och käka middag hos Janne. Dagen till ära så ska Ib tvätta sitt hår, han berättade det igår. -På kanelbullens dag så ska jag tvätta håret! Ikväll bär det av mot Dalarna igen. Hade gärna stannat längre men har lag-tävling i helgen så vi måste träna. Är lite besviken att jag missar Magnus Betner på torsdag. Nu ska jag titta på Elias och kungaskeppet! Tjipp tjippo/M

A good day..

Min dag började med frukost i kransen, slappa och hängde med "familjen". Soppa till lunch, gött. Efter lunchen blev de ett dramatiskt påklädnadssenario innan vi for till gamla Enskede för en trevlig fika med bror och syster. Att fika med barn och syskon kan vara väldigt trevligt, högljutt, dramatiskt, skrattfyllt, smutsigt, gott och roligt!
Summering:
 antal-
Ätna kanelbullar 4st
omkullvältna glas 3
Sönderslagna glas 1st
använda servetter 23st
juicer 3st
kaffe 2st
latte 3st

Efter fikat drog jag och brollan ner på stan för att införskaffa lite serier eller rättare sagt, Josef inhandlade serier. Fast jag fick en gåva, en magnet! Ska sättas upp på kylskåpet! Vidare mot moderna museet för att se Salavdor Dalis utställning.  Dalì Dalì med Francesco Vezzoli. Det va nice. kul att se orginalen och några filmer. Rekomenderas, speciellt en regning dag som idag. Vi drog en till fika innan hemgång. Nu väntar jag med spänning vad kvällen har att erbjuda... Rock on!/ M

Igår hade vi fredagsmys och allt vad det innebär.. godmat, vin, karra, chirre, trevligt sällskap, film och mys! Carolina och lillkillen var oxå med, såå söt!


RSS 2.0