Morning glory

Grattis alla Mattias på eran namnsdag och ett jättegrattis till min vän lollo som fick en liten kille i går! All lycka till Lollo, Danne och lillen!!!
Kom nyss hem har varit och storhandlat frukost/brunch med mimmsan. Sov hos en kompis igår så jag passade på att ta lång sovmorgon.. Nice! Det förtjänade jag verkligen, har blivit så många sena kvällar och tidiga mornar senaste veckorna.
Såg surrogates igår men somnade innan slutet så jag får väl se om den, verkade ok men jag var så trött.. Blev nästan övertalad att se Paranormal activity igen.. helt sjukt, ska aldrig mer se den filmen.. Fattar inte vad det är med killar och skräckisar.. Har inte förstått charmen att sitta och må dåligt i två timmar för att sen inte ens våga gå på toa själv.. Drygt bara..

I måndags blev det biomys med mimmsan men såg typ årets sämsta film.. Wolfman.. Hur kunde det bli såhär trodde den skulle vara grym ju! Ångrar mej att jag inte föll för mimmsans vädjan att se shutter island.. next time baby i will lisen too yoooouu! Anyway nu ska jag ge mej in på äggkoknings försök nr 2! Fösök nr 1 gick inte ens att skala..
Okidoki, kattenmusentiotusen! FIRE! / MHon vill skjuta han..

Min vän vill skjuta han, hon är så jäkla matt nu säger hon.. Äsch typiskt killar bara säger jag. Jaja. har varit på bio ikväll. Sett den sämsta filmen på länge, skit film. Jag och Mimmsan hade sett fram emot wolfman men den var helt kass. Så overklig och typ töntig. Igår blev jag lurad till att se värsta skräckisen, Paranomal activity. Jag mådde typ dåligt hela filmen.. Sen slutade den läskigt och då blev jag sur..
Godnight!

Trogen läsare ;)
Friday im in love..

Soft vecka. I måndags blev det Bio och mys med Mimmsan. kände att jag hade lite Mimmi abstinens efter 5 dagars solo i Åre! Vi käka sushi my favorite food sen såg vi Farsan, en rolig men lite sogsen feelgood film. Har hunnit luncha med Nygårds och idag tog jag en fika med Emelie annars har det mest blivit jobb och stall. Tävling i Fagersta om en vecka så det är massa trim och finslip nu.. Ska lägga upp lite bilder å shit från Åre men de blir nog på Söndag, so wait and see... Förresten, jag blev kär när jag var i åre, just på Fredagen.. Monday you can fall apart
Tuesday, Wednesday break my heart           
Oh, Thursday doesn't even start
It's Friday I'm in love
Im in love..

Stress stress som vanligt på mitt schema.. Telefonen är paj, jag är inneboende, olyckligt kär, har inte koll på något och chefen är sjuk..  så jag fick jobba extra idag men han med att rida en häst, käka äckliga nudlar till lunch och smälla i mej en semla på em fikat.. Igår drog jag och belsebub en skidrepa körde 1mil kändes super skönt! Han med att käka och gå på bio förra veckan med min gravida vän E! Snabba Cash såklart.. åå nu är jag ännu mera kär! Flmen var ok får en 7a sällskapet får en 10a! Käket tog vi på min kombos ställe, dribblers =) / Puss
ps Borde verkligen inte bry mej så mkt som jag gör.. men det är så svårt att låta bli! Men jag tror tiden har en magisk effekt på oss.. Det kommer att ordna sej, det gör det alltid för det löser sej..


Don't Take That Attitude To Your Grave

Attityd - en persons medvetna  eller omedvetna, öppet visade eller dolda, kognitiva eller emotionella, inställning till något.
Varför finns det så många människor med dålig attityd eller inställning? Jag tycker att det är så himla tråkigt att stöta på de där negativa människorna.. De sägs att en persons attityd kan vara en del av en individs inlärning men också  att inställningen bygger på tidigare erfarenhet vilket iofs är ganska självklart.. Men det gör väl oxå en mer öppen för förändring? Livet blir ju så mycket enklare om man försöker göra det lite roligare och inte komplicera allt.. Man kan alltid försöka eller smaka på något nytt. Jag är i alla fall trött på alla negativa och labila människor, fast det är som min syster brukade säga när vi var mindre om vi stötte på nån surig tant eller gubbe. De är mest synd om de själva..


With so many people to love in my life, why do I worry about one?

Oh no, here comes that sun again.
And that means another day without you my friend. It hurts me to look into the mirror at myself and it hurts even more to have to be with somebody else..
They say time will make all this go away, but it's time that has taken my tomorrows and turned them into yesterdays.
And once again that rising sun is droppin' on down and once again, you my friend, are nowhere to be found.
It's so hard to do and so easy to say but sometimes you just have to walk away...

RSS 2.0