Saknar min stora och "min" Liten <3





<3

Björnen har skaffat en blogg!!!

http://elfsbergs.posterous.com



Trött på kärringar!

Är så trött på alla kärringar med attityd problem och som snackar skit! Stå för dina åsikter skaffa ett vettigt liv och väx upp!! Snälla bara sluta gå runt och vara allmänt vidrig, om inte annat tänk på barnen. Som ni vet så gör barn INTE som man säger utan som man gör.. Dina barn kommer förmodligen, tyvärr oxå bli vidriga.. Fy fan för högljudda, skitsnackande besserwiser kärringar!!



"Den som tror sig veta allt vet ingenting."

Tävling, tävling och massor av roliga tävlingar!!

I helgen var vi på tävling i Ludvika. Det var en skön dag, vi var ett helt gäng glada frkare =) Jag hoppade Lillis och hon var felfri på hinder men så typiskt så fick vi 1 tidsfel!! jag var lite sur för det, tidsfel i clearound på lokal tävling!! Hmm lite snäv maxtid kanske?! Sen brukar man klaga på att folk rider som deras hästar vore stula när de är på lokal tävlingar.. Har tyvärr inga hoppbilder från helgen men det kanske nån annan har? =) Liten bild på supporterklubben han jag iaf ta.







Lillis hade sällis av Peppar i transporten, de var så snälla och Lillan hade helst velat stå inne hos Peppis på hans sida =) Peppar var oxå nolla och fick en rosett i första klassen! Grattis Erika och Peppar!  En stor kram och massor av tack till alla snälla tjejer som var med och hjälpte oss!! Ni är guld värda!! <3 <3



Igår var vi på Fars och hoppade pay`n Jump. Båda hästarna var duktiga men busiga på framridningen.. Lillan var livrädd för alla ponnysar som ösgalopperade runt runt i full fart! Jag var helt slut i benen bara efter att försöka få henne att gå lunt frammåt =) Nilsson var bara allmänt taggad och hppade oh studsade efter hindren men han är så harmlös =) Tack snälla therese, amanda och Erika som följde med och supporta oss!
Det känns så bra nu med alla mina hästar och det gör mej så glad <3 I år ska vi verkligen sattsa!

Oh boy..


Oh boy, you make me feel like

No boy, can make me feel like you


I really really want you


Oh boy, you make me feel so


Oh boy, you really turn me


on boy, and I don’t know what to do


I really really wanna


be with you...


Jag verkligen älskar min snälla Björn.. Han gör mitt liv så mkt enklare <3



RSS 2.0