Normal

"I was always fascinated by people who are considered completely normal, because I find them the weirdes of all" Johnny Depp



Kommentarer
Postat av: elin

Kan ni köpa hem ett par billiga rosa boxhandskar till me???

puusss o kram vi ses på stan

love

2011-01-15 @ 22:14:48
URL: http://misselljot.blogg.se/
Postat av: MissLindis

Hej gumman. åk över till koh panaga eller hur fan det stavas.. leilabeach fett fint strand.. fullmoon party på haad rin beach. och det lyxigaste stället ligger mitt edgenom jungeln på andra sidan.. tong na pahn.. vet inte hur det stavas haha=) faaaaan va jag oxå vill åka...



Njut för mig osså.. Puss och kram

2011-01-15 @ 23:11:27
URL: http://lindisgustavsson.blogg.se/
Postat av: Bror

Haha, citatet är så sant. Finns det inga ridskolor där nere också, så flyttar vi dit hela släkten tycker jag. Här slask o snö över öronen:)

2011-01-16 @ 16:17:19
Postat av: missm

Haha, ridskolor verkar det torrt på, men om nån av oss vill omskola oss till påldansande entertainers med happyendings,då finns det nog jobb.. Eller varför inte öppna ett hak. Visst är citatet sant =) Tack för tipsen Miss L <3 Jag njuter och tar lite sol för dej! E, vi kan boxsas wearing pink när jag kommer hem!

2011-01-18 @ 19:02:02
URL: http://missmaya.blogg.se/
Postat av: erika!!!

Haha vad bönan är dum mot dig när han säger så! vi har bara spelat på den som är längst till höger, alltså den som bara låg på värld 2 ;) tänkte att den gör de väl inte så mycket, värld två kommer man fort till om man spelar om! =) =) hihi..



Nils är btw huuuur pigg som helst, speciellt ute. Nu i helgen ska tydligen emma ta lillan både lördag o söndag, lillan vill inte gå framåt i ridhuset så hon ska testa longera på lördagen o rida dressyr på söndag. själv tvekar ja på att de kommer bli bättre men får väl hoppas =)



förresten har ja o gustaf typ flyttat ut ett tag, jag blev bara sur på han hela tiden, kan nog inte bo ihop med någon riktigt än ;P

2011-01-20 @ 23:37:41
URL: http://erikwaapink.blogg.se/
Postat av: sofia

Tack maya! Ja man får väl helt enkelt göra det bästa av situationen, det är ju trots allt inte svårare än att sälja om det nu skulle bli helt fel, plus att vi ska ju ha den på prov först så jag kan ju faktiskt ändra mig om det skulle vara så ;) Hoppas ni har det bra där nere, är hur avundsjuk som helst! När kommer ni hem? :)

kram



2011-01-28 @ 14:56:21
URL: http://teamfrk.blogg.se/

Skriv en liten hälsning:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0