Jojjomensan!!

Nu ska det bli liv igen på den här döende bloggen!
Idag har jag varit på magnet röntgen, finally!! Men får inte svar förens nästa vecka men glad är jag ändå, är tydligen jättelång väntetid men världens bästa mamma fixade så jag fick samma vecka som remiss pappret kom hem!! Har varit lång handläggning på ortopeden så remissen som jag fick förra året blev inte skickad förens nu.. Nu är det iaf gjort, hoppas på ett litet ingrep och kort konvalecens!!
Vill rida och hoppa igen! Jag tror jag ska prova rida ite på nisse imorgon =) Har anmält mej till tävling nästa helg, optimistisk som man är. Fast bara Dressyr, kommer no inte kunna ha korta läder på länge..

Snart ska vi åka till ridskolan och löshoppa lite, det är den ända hoppningen mina djur får nu för tiden =(
Kanske tar ett par kort, vi får se! xo mOrka gå runt och vara arg hela tiden..


Alla blir vi arga och känner ilska ibland. Det är helt normalt och en sund instinkt, men när ilskan inte kan kontrolleras eller går ut över andra människor inom familjen, bland vänner eller på arbetet - då är det hög tid att göra något åt den. Okontrollerad ilska påverkar både din och omgivningens hälsa negativt.


Vi är inprogrammerade med en instinkt för fara som gör oss beredda att "fly eller fäkta". Hotet inspirerar känslor och beteenden på ett ofta kraftfullt aggressivt sätt, vilket gör det möjligt för oss att kunna kämpa och försvara oss när vi angrips. Ett visst mått av ilska är alltså nödvändigt för vår överlevnad.
Men det gör inte att vi kan vara sura på allt och alla som irriterar eller retar oss. Genom lagar, sociala normer och sunt förnuft finns det gränser för hur långt vår ilska kan föra oss.
Sök hjälp..

Lägg inte all energi på massa skit och strunt! Det får dej bara att verka ointelligent och puckad.. Tänk på det!

RSS 2.0